Un ciclista muere tras tragarse una abeja en Valencia
Rotonda de la CV-505 en el término de Polinyà del Xúquer.

Una jornada esportiva a l’aire lliure es va convertir en tota una tragèdia per a un grup de ciclistes valencians. Un home de 59 anys moria després d’engolir-se una abella mentre pedalava al costat dels seus companys.

Els fets van ocórrer en la localitat valenciana de Polinyà del Xúquer, concretament en la carretera CV-505 d’Algemesí a Albalat. Va ser sobre les 11.45 hores quan al mort li va entrar una abella per la boca provocant-li una ennuegada.

Els companys de la víctima van alertar al Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU). Fins al lloc dels fets es van traslladar agents de la Policia Local; una unitat de Servei Vital Bàsic (SVB) i un SAMU.

Quan els serveis mèdics van arribar, l’home presentava una insuficiència respiratòria. Malgrat aplicar-se diferents maniobres de reanimació, el ciclista no va reaccionar i va morir en l’acte.

La víctima ha sigut sotmesa a una autòpsia per a revelar-se el motiu de la defunció. No obstant això, tot apunta al fet que l’home podria ser al·lèrgic al verí de les abelles. Aquesta li hauria picat a l’interior de la gola provocant així la parada respiratòria.