Premio
Juan Carlos Fulgencio saluda a agentes de la Guardia Civil durante la presentación del protocolo de seguirdad del Gran Premio.

El delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha presentat hui el dispositiu de seguretat del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que reunirà a Cheste a prop de 200.000 afeccionats del món del motociclisme.

Fulgencio ha explicat que el Pla de Seguretat del Gran Premi comptarà amb prop de 2.000 efectius de la Guàrdia Civil, de les unitats de Seguretat Ciutadana, el SEPRONA, GRS, GAR, Subsòl, GEDEX, Cinológica i també de l’Esquadró de Cavalleria que desenvoluparan la seua labor tant a l’interior del Circuit com en el terme municipal de Xest i municipis confrontants.

A més, la Guàrdia Civil destinarà 1 helicòpter que se sumarà als 4 de la Prefectura provincial de trànsit (dos d’ells dotats amb cambra Pegasus). Trànsit també incorporarà al dispositiu drons de transmissió d’imatge a temps real i equips ITS en carretera (càmeres de vigilància, sistemes de reconeixement de matrícules, radars). A això se sumen efectius de Protecció Civil, de l’Agència de Seguretat i Resposta de les Emergències i de l’ajuntament de Cheste, Bombers, i personal de seguretat del Circuit.

El delegat del Govern en la presentació de l’operatiu de Cheste.

En la seua intervenció, Fulgencio ha demanat a tots els afeccionats que abans d’iniciar els seus desplaçaments “s’informen a través dels diferents serveis de la Delegació del Govern, de la Prefectura provincial de trànsit o de la Guàrdia Civil de la situació de les carreteres i dels accessos al Circuit Ricardo Tormo” (descobreix ací les millors formes per a arribar).

Així mateix, el delegat ha recordat el dispositiu especial de transport que per a aquests dies ha posat en marxa Renfe, amb una oferta de 204 trens amb parada en l’estació del Circuit fins al diumenge 17.