El Corte Inglés abre una nueva tienda Sfera en Valencia

L’horari dels comerços de la Comunitat Valenciana canvia aquest diumenge 10 d’abril amb motiu de la Setmana Santa. Des de hui, les grans superfícies comercials de València reobrin les seues portes en les Zones de Gran Afluència Turística. Així ho ha informat l’Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (Anged).

El gran comerç celebrarà la Setmana Santa amb un programa d’obertures molt atractiu per al públic de la Comunitat Valenciana i per als turistes que ens visitaran en aquestes dates.

Les obertures autoritzades a nivell general són tant hui Diumenge de Rams (10 d’abril), com Dijous Sant (14 d’abril); i el Diumenge de Resurrecció (17 d’abril). A més, en les Zones de Gran Afluència Turística de València i Alacant també es podrà obrir el Divendres Sant (15 d’abril) i el diumenge 24 d’abril, en ple pont de Sant Vicent.

Segons Joaquín Cerveró, portaveu d’ANGED, “l’arribada del bon temps, el volum de turisme intern, nacional i internacional que esperem rebre aquests dies, així com la necessitat d’adequar els segons habitatges i la presentació de noves col·leccions de moda, ens fan preveure una bona campanya de Setmana Santa i Pasqua“.

“Les grans superfícies de la Comunitat Valenciana volen agrair als seus treballadors l’esforç i als seus clients la confiança demostrada en els nostres comerços durant els últims anys, animant-nos a continuar millorant tant l’assortiment i com el nivell d’atenció i servei”, ha declarat Cerveró.

Als consumidors se’ls recomana consultar horaris d’obertura de les botigues en les seues respectives pàgines web. Una vegada passada el període vacacional, els centres comercials tornaran a tancar les seues portes els diumenges. Serà a partir del 19 de juny quan reobriran al públic tots els dies de la setmana excepte dates assenyalades.