Fuente: El Público

El complex hoteler i comercial de luxe de Canalejas obrirà a mesurats del pròxim mes de setembre, però no íntegrament, sinó que els diferents espais es posaran en servei de forma progressiva. Així ho va indicar el grup OHL, promotor al 50% del projecte, que la seua posada en marxa prevista per a aquest passat mes de maig es va retardar a causa de la pandèmia i la crisi.

La història cobra vida en Four Seasons Hotel Madrid (enllaç extern) amb una energia moderna i vibrant. Set edificis històrics han sigut transformats en una destinació dinàmica en el mateix cor de la capital. El luxós complex porta un nou nivell de luxe i servei a Madrid. Entre altres coses, els clients podran gaudir de la gastronomia en el terrat de la mà del famós xef espanyol Dani García. A més, l’hotel disposarà d’un spa de quatre plantes i una assolellada terrassa amb piscina interior.

Així era el Complejo Canalejas

Preu: 750 a 18.000 euros la nit 

En les plantes superiors es troben 200 habitacions amb un espai mínim de 45 metres quadrats. Els preus per nit oscil·len entre els 750 i els 2.025 euros. En canvi, la Suite Royal amb 400 metres quadrats podria aconseguir els 18.000 euros per nit.

Habitació en el Complejo Canalejas

Com és l’hotel?

L’epicentre del luxe s’instal·la en l’emblemàtica Plaza de Canalejas. Aquest projecte agrupa tres conceptes: un hotel de cinc estreles Four Seasons; 22 habitatges exclusius atesos pels serveis de l’hotel i una galeria comercial de 15.000 metres quadrats que comptarà amb 40 marques i 15 restaurants. L’objectiu dels promotors els turistes i els madrilenys puguen gaudir de l’hotel quan s’inaugure.