Valencia

L’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA) i LA UNIÓ de Llauradors i Ramaders mantenen la seua unitat d’acció i celebraran aquest dimarts, 30 de març, una nova mobilització. Centenars de tractors eixiran al carrer en senyal de protesta a manera de tractorada-concentració.

Segons han anunciat per mitjà d’un comunicat, l’objectiu és defensar el sector arrosser valencià. Per a això reclamaran davant les diferents administracions un paquet de mesures de suport necessàries per a garantir la viabilitat del sector.

La protesta tindrà lloc sota el lema “En defensa del sector arrosser valencià”. A més, l’acte comptarà amb la presència del secretari general de la VA UNIR, Carles Peris, i del president d’AVA-ASAJA, Cristóbal Aguado, els qui dirigiran unes paraules als assistents.

Plànol de València amb el recorregut de la tractorada.

RECORREGUT DE LA TRACTORADA

Les principals organitzacions agràries preveuen la participació de centenars de tractors. Tots ells s’aniran sumant a la caravana des de les 7.20 hores a Cullera. D’allí es dirigiran cap a Sueca, Sollana, El Romaní, Silla i Massanassa.

Els tractors entraran a València per l’avinguda del Cid. La primera acció serà a les 10 hores amb una xiulada davant de la Ciutat Administrativa Nou d’Octubre, seu de la Conselleria d’Agricultura. El recorregut finalitzarà amb una concentració enfront de la Delegació del Govern prevista a partir de les 11.30 hores.