L’emotiva i personal causa del Sopar de Corts 2017

Els fons aniran destinats a la investigació del Síndrome de Costello, malaltia que va patir el fill de Patricia, membre de la cort organitzadora.

Les falles també tenen la seua cara més solidària. Prova d’açò, és el tradicional sopar de Corts d’Honor, organitzat per a recaptar diners i destinar tots els beneficis d’aquest a una bona fi. Una cita que tindrà lloc divendres que ve i que espera l’assistència de 400 persones.

Les encarregades de l’organització d’aquest esdeveniment són les components de la Cort d’Honor de 2001, després que la Cort de 1992, que aquest 2017 celebra el seu 25 Aniversari, els cedira el torn per una bona i emotiva causa, però, sobretot, per un motiu personal. Així ens ho expliquen les pròpies protagonistes en el ‘Vive las Fiestas’ de 7 Televalencia.

El fill de Patricia Borrego, component de la Cort d’Honor de 2001, va nàixer amb una malaltia de la que quasi no hi ha informació ni tractament: Síndrome de Costello. Una malaltia congènita, de la qual sols es coneixen 12 casos a Espanya. El xicotet va morir l’estiu passat.

Amb el col·lectiu faller bolcat en aquesta causa, i amb Patricia i la seua família, la intenció és aconseguir beneficis i posar el seu gra d’arena en l’avanç de la recerca d’aquesta malaltia.

Per a totes aquelles persones que vulguen contribuir i/o col·laborar, les organitzadores han habilitat un correu de contacte directe amb elles: cenadecortes2017@gmail.com