Catarroja acull el IV Festival Internacional de Percussió

El certamen reunirà a figures de prestigi internacional, grups professionals i joves intèrprets de diferents punts d'Espanya.

El Teatre Auditori de Catarroja acull aquests dies, del 2 al 4 de novembre, la VI edició del Festival PERCUTE, que organitza la formació valenciana Amores Grup de Percussió, pioner a Espanya i referent cultural en l’àmbit europeu i internacional de la música per a percussió i la creació contemporània en general.

Una cita musical fixa i obligatòria i que torna, una edició més, carregada de novetats. Tal com van explicar els membres d’aquesta formació en ‘Vive las Fiestas’ de 7 Televalencia.

A més, un certamen que ha anat consolidant-se any rere any pel seu caràcter innovador, la qualitat artística i tècnica dels seus participants.

Amb tot, i a part de fomentar la creativitat, l’experimentació i la difusió de la música contemporània, pretén establir ponts amb el món acadèmic i convertir-se en un recurs educatiu complementari per als estudiants de música i joves músics professionals.

Un Festival que és possible gràcies a l’Ajuntament de Catarroja, Olympia Metropolitana, l’Institut Valencià de Cultura i al patrocini de signatures empresarials valencianes. Un certamen que indaga nous llenguatges musicals.