Castellar
Les obres del nou parc de Castellar L’Oliveral continuen per a retornar-li a València un nou espai activitats per als veïns del districte. Així doncs, la regidora de Pobles de València, Consol Castillo, i l’alcalde de Castellar-l’ Oliveral, Alejandro Ram10ón, han visitat les obres del nou parc de l’avinguda Doctor Ruiz i Menges en confluència amb el camí del Tremolar de Castellar.
L’emplaçament comptarà amb diversos espais a l’aire lliure on predominaren els jocs infantils, un àrea per a jocs de pilota i separada de la resta del jardí, una zona de socialització per a gossos.
Per la seua banda, l’alcalde de Castellar-l’Oliveral, Alejandro Ramón, ha explicat que «lloc que ens enfrontem a un parc ja constituït que compta amb molts elements i, després d’analitzar cadascuna de les seues zones, la proposta tracta de ressituar aquells que no funcionen al voltant d’un eix connector disposat entre les dues zones de més ús del parc, la zona verda i la zona de taules».
El passeig es materialitzarà mitjançant un paviment delimitat amb una platina d’acer que, en els desnivells, generarà un espai continu de banc per a asseure’s durant tot el recorregut. Al llarg d’aquest passeig es trobarà una primera zona de jocs infantils amb paviment i arbres, on es resituarà gran part dels jocs existents, i una segona zona de jocs amb paviment de cautxú continu.