Alcàsser

Si fa tan sols uns mesos el cas Alcàsser tornava a ser notícia per l’estrena del documental de Netflix, esta vegada el triple crim més famosos d’Espanya tornava a les televisions de la mà de ‘Cuarto Milenio’ (Cuatro).

L’espai conduït per Iker Jiménez estrenava temporada fa un parell de dies amb un especial sobre el cas en el que Fernando García, pare de Miriam, es convertia en el protagonista del programa on no va dubtar a criticar algunes parts del documental realitzat per Bambú Produccions.

“Als de Netflix els vaig comptar absolutament tot (…) també que em va dir el jutge per la denúncia posada pel Fiscal de València en contra de mi per apropiació indeguda”, va anunciar García. “Després de quatre mesos sa senyoria va dir que no hi havia delicte”, explicava abans d’afegir que “amb molt males arts els de Netflix compten el primer però no ho segon. Això ho ometen i deixen que la gent pense que sóc un pocavergonya“.

Respecte a l’autoria del crim, el pare de Miriam va tornar a defensar la innocència de Miguel Ricart i Antonio Angles “dos persones que van haver de cercar per a cobrir un expedient” i és que García segueix “sense creure en les versió oficial”. “A la meua filla la va matar algú que no va eixir. Hui dia està al carrer, no se li ha jutjat, ha eixit impune”, va afegir.

Un altre assumpte del qual es va fer ressò el documental de Netflix i que Iker Jiménez no dubte a traure va ser la famosa cinta del periodista Juan Ignacio Blanco, mort aquest estiu, qui havia assegurat tenir la prova definitiva del cas i que segons sembla ha sigut enviada al Ministeri de l’Interior. “Jo no he vist el seu contingut, però jo he vist la cinta físicament. Res més. No sé el que té”, va respondre Fernando García abans d’explicar que el mateix Juan Ignacio li va demanar que no la vera i li va assegurar que l’anava a posar “en lloc segur” perquè fóra la seua “assegurança de vida”.