La reportera del programa Headliners, Victoria Moyano, ha estat vivint per dins el Festival Internacional de Benicassim, ens ho explica tot en un reportatge on ens mostra un autèntic cartelazo d’artistes que recuperen l’esperit dels anys bons del festival. Han deixat petjada en el festival grans noms internacionals com a Xarxa Hot Chili Peppers, Kasabian, The Weeknd, Foals o Crystal Fighters entre uns altres.

Tres escenaris on la gent ha pogut gaudir durant 4 dies de platja, sol, amics i bona música a la vora del mar. El Festival Internacional de Benicàssim ha conclòs el seu vintè tercera edició amb un rècord d’assistents que no es donava des de 1995. Entre els quatre dies de FIB van passar un total de 177.000 espectadors, 7.000 més que en el passat estiu.

Britànics i espanyols han estat les nacionalitats predominants. Segons l’actual director del FIB, Melvin Benn, aquest any ha quedat constatada la dualitat entre el públic espanyol i l’estranger. Mentre els assistents de Regne Unit es reunien al costat de l’escenari principal Las Palmas per assistir al concert de ‘Years & Years’, banda de pop anglès, els espanyols gaudien del grup català ‘Love of Lesbian’ en un altre dels escenaris d’aquest Festival Internacional de Benicàssim.