Casa Caridad necessita 12.000 euros diariss per a atendre als seus usuaris

Luis Miralles ha informat que van atendre més de 400.000 actuacions l'any passat i ha destacat la crponoficació de les situacions greus que estan travessant les persones que demanen ajuda a la institució.

Casa Caridad València va realitzar més de 400.000 actuacions durant 2017, un 6% menys pel que fa a l’any anterior. Luis Miralles, president de la institució ho ha confirmat aquest matí en el balanç que han realitzat ja que el nombre de persones ateses no ha disminuït.

Miralles ha agraït a totes les persones, institucions i empreses que col·laboren amb ells perquè obrir tots els dies Casa Caridad costa molts diners i per açò es necessita la col·laboració de tots per a seguir desenvolupant la seua labor.

El responsable de Casa Caridad ha destacat que la “cronificació” de les persones que acudeixen a demanar ajuda, la majoria persones sense llar, famílies que no arriben a fi de mes o joves sense ocupació

 Miralles ha subratllat que encara que hi ha llista d’espera tant en les escoles infantils, que tenen 145 places, com en els albergs de convalescents i de famílies, que estan al 100 %, s’han posat cinc places a la disposició de les autoritats per als immigrants procedents del Aquarius.