Segons informa la Generalitat Valenciana en aquests moments hi ha 40 carreteres tancades al trànsit en la Comunitat i en 28 és obligatori l’ús de cadenes.

De la xarxa d’alta capacitat, l’autovia A-23 al seu pas per Viver és en aquests moments l’única autovia que presenta problemes en la Comunitat Valenciana, l’estat de la via és roig. En aquesta autovia està prohibida la circulació de camions i articulats, també està prohibit la circulació d’autobusos, i és obligatori l’ús de cadenes o pneumàtics d’hivern.

Respecte a la xarxa secundària, 30 carreteres presenten nivell negre, que indica que la situació és intransitable, totes presenten aquesta alerta per la presència de neu en la calçada.

Per províncies és la de Castelló la que presenta majors incidents, 14 carreteres estan intransitables per la neu, destaca la N-232 a Morella. A la província de València hi ha 9 carreteres afectades, els problemes els trobem a Dosaigües, Bunyol, Énguera, Moixent i Fontanars dels Alforins, en aquests dos últims municipis hi ha dos vials tancats al trànsit. A Alacant els problemes es concentren en la zona de Xixona, Alcoi i Ibi, hi ha en aquests moments 7 carreteres amb nivell negre de circulació.

Informació en temps real de l’estat de les carreteres

Si faran un trajecte amb cotxe, es recomana que consulten abans l’estat de les carreteres, la Direcció General de Trànsit aporta informació en temps real a través del web http://infocar.dgt.es/etraffic/