carrerra contra el cáncer
Per huité any consecutiu la Carrera contra el Càncer de l’Eliana es va convertir en un èxit de participació i de solidaritat amb més de 900 dorsals entregats i prop de 750 participants que van creuar la línia de meta.
El podi masculí ho van formar Adrián Sáez, amb un temps de 19’45, Alejandro Biosca, amb una marca de 20’02 i David Aparicio tan sols un segon més tard.
Per part seua, la classificació femenina la va encapçalar Elia Fuertes, que va acabar la carrera en 22’33, Laura Castellano en 23’37 i Eva Espinosa en 23’50.
En l’apartat dels  corredors locals el primer a arribar a la meta va ser Christian Escribano, del Club Correliana i Patricia Martí del Club d’Atletisme l’Eliana Running.
Des de l’Ajuntament de l’Eliana l’alcalde de l’Eliana Salva Torrent i la Regidora d’esports Eva Santafé, que també es va sumar als participants, van felicitar al Club Correliana per l’organització i el seu treball any rere any en aquesta iniciativa solidària i van agrair a tots els corredors la seua participació i el bon ambient durant tota la carrera.  A més, van assenyalar la col•laboració del subdirector de la Junta Provincial AECC, Javier Llombart, de la Junta Local AECC de l’Eliana i dels seus voluntaris, presents durant tot el recorregut.
L’alcalde va destacar l’esforç conjunt de tot l’ajuntament a través dels recursos materials, econòmics i humans que es posen a la disposició de la carrera, policia local, serveis municipals i membres del Poliesportiu Municipal de l’Eliana, “la seua labor fa possible que la carrera es desenvolupe amb seguretat i sense contratemps perquè tot isca segons el que es preveu i aconseguim aconseguir l’objectiu final de lluitar contra aquesta malaltia a través de la investigació”