inundaciones en Paterna

Pujar en els autobusos de València acompanyats per les nostres mascotes està més prop de ser una realitat. L’Ajuntament de València ha anunciat hui esta mesura que permetrà el transport d’animals de companyia com a gossos o gats. L’objectiu és equiparar els drets de tots aquells ciutadans que depenen del transport públic.

No obstant això, des del consistori han sigut clars i és que no tots els animals tindran permès l’accés. El nou Reglament de Mascotes de Companyia en el Bus prohibirà l’entrada a aquells animals que siguen exòtics o perillosos i que superen una grandària mitjana.

Grezzi i Tello presenten el nou nou Reglament de Mascotes de Companyia en el Bus.

A més, com a requisit indispensable per a viatjar amb una mascota en l’autobús serà fer ús d’un transportín homologat que haurà d’anar en el sòl per a no fer ús dels seients i evitar incomodar a altres viatgers. Tampoc podran anar més de tres animals en un mateix bus i tots ells hauran de comptar amb una targeta especial de l’EMT.

El nou reglament de mascotes arranca ara la seua tramitació. No serà fins a la seua aprovació quan les mascotes comencen a viatjar en els autobusos de València igual que ja es fa en ciutats com Madrid o Barcelona.

¿Cómo afecta la gota fría a los animales de Bioparc?