Carmen Calvo, ingresada por una infección respiratoria

La vicepresidenta primera del Govern, Carmen Calvo, roman ingressada per una infecció respiratòria. Calvo es troba en la Clínica Ruber de Madrid on ja ha sigut sotmesa a les proves del coronavirus i espera els resultats. Des del Govern ja han anunciat que es faran públics quan aquests es coneguen.

Segons ha informat l’Executiu, Carmen Calvo va acudir el diumenge al centre hospitalari en presentar problemes respiratoris. Allí se li van realitzar diferents proves mèdiques abans que els especialistes decidiren ingressar a la política socialista de 62 anys.

Fins al moment ja són dos ministres les que han donat positiu en coronavirus. Irene Montero, ministra d’Igualtat, va ser la primera d’elles, seguida per Carolina Darias, ministra de Política Territorial.

A més, també hi ha altres membres del Congrés dels Diputats amb coronavirus. Entre ells Santiago Abascal, líder de Vox, i Ana Pastor, vicepresidenta segona del Congrés pel Partit Popular.

Cal no oblidar els casos de l’entorn del president del Govern, Pedro Sánchez. Tant la seua dona, Begoña Gómez, com la seua mare i el seu sogre han donat positiu en coronavirus.

En el cas de la Comunitat Valenciana també hi ha polítics als quals se’ls ha detectat Covid-19. Mentre la setmana passada es va anunciar l’ingrés de Alberto Fabra a Castelló, avui s’ha fet públic que Juan Cotino es troba en l’UCI per coronavirus.