Cada vegada són més els anuncis dentals en els que s’oferixen tractaments a preus sorprenentment baixos. No incloure el tractament complet o acabar multiplicant el preu marcat són alguns dels casos que provoquen l’engany al pacient.

Per açò, des del Col·legi Oficial d’Odontòlegs de València s’ha apostat per la campanya ‘Amb la teua boca, que no et fiquen més gols’. Una iniciativa protagonitzada per l’exporter Santiago Cañizares que arriba amb un objectiu molt clar.

Esta problemàtica té un origen molt clar: la mercantilització en l’odontologia. Una xacra on s’anteposa l’economia a la salut dels pacients. Són precisament eixes clíniques dentals les que més s’aprofiten de la publicitat, un àmbit que requerix d’una regulació tal com demanden des d’este col·lectiu sanitari.

Demanar un pressupost complet i comparar amb altres professionals és un dels consells per a “que no et fiquen més gols”. A més, des del Col·legi Oficial d’Odontòlegs tenen molt clar que el millor és apostar per la nostra clínica de confiança. Així s’assegura una informació veraç i un servei de qualitat.