Pinzellades solidàries contra el càncer

La sala d'exposicions deCaixa Rural acull una mostra benèfica de l'associació Torrent d’Art.

torrent

Fins al 4 de desembre està oberta a la sala d’exposicions de Caixa Rural Torrent la mostra Pinzellades Solidàries, de l’associació Torrent d’Art. La recaptació per les vendes dels quadres anirà destinada a la lluita contra el càncer a través de la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer.

Divendres passat va tindre lloc la inauguració de l’exposició, que pot visitar-se de dilluns a divendres de 17 a 20 hores, i que està formada per divuit obres de diferents estils, grandàries i temes. La regidora de Cultura, Susi Ferrer, va destacar, d’una banda, la qualitat de les obres exposades i, d’altra banda, “el caràcter benèfic de la mostra per a una causa com la lluita contra el càncer”.

Per part seua, la presidenta de la Junta Local de Torrent de l’Associació Espanyola contra el Càncer, Amparo Almerich, va subratllar la solidaritat de la societat torrentina, que “sempre es bolca amb aquest tipus d’iniciatives”. En nom de l’associació Torrent d’Art, Francisco Gascón, va agrair la participación dels artistes locals que sempre estan disposats a col·laborar.