BIOPARC València organitza la setena Can-rrera Popular de València, una prova solidària amb motiu del Dia Mundial de l’Animal que té per objectiu sensibilitzar a la població sobre la necessitat de conservar el medi ambient i protegir als animals.

El dia triat és el primer diumenge de la setmana en la qual se celebra el Dia Mundial de l’Animal, el 4 d’octubre, dates en les quals nombroses institucions realitzen accions per a fomentar el respecte als animals en diferents àmbits.

BIOPARC, dins del seu eix de promoure el benestar animal, cada any crida l’atenció amb aquest original esdeveniment solidari i pretén implicar la societat sobre la necessitat de conservar la naturalesa i protegir la seua rica biodiversitat. De fet, els beneficis obtinguts es destinaran a través de Fundació BIOPARC a l’organització internacional Save the Rhino, i la seua Rhino Dog Squad, un “esquadró” de gossos especialment entrenats que ajuden a detectar i perseguir als caçadors furtius.

La prova lúdic-recreativa, 7a Can-rrera popular de València, se celebrarà el diumenge dia 29 de setembre de 2019, a les 9:00h.

Podrà participar qualsevol persona inscrita que haurà d’anar acompanyada per un gos. Els originals equips els formen una o diverses persones i els seus gossos. Les persones menors de 18 anys podran participar sota la responsabilitat d’un major d’edat inscrit que els haurà d’acompanyar durant tota la carrera.

Les inscripcions s’hauran de realitzar a través de la web de BIOPARC València fins al dijous 26 de setembre de 2019 a les 22.00 hores.

Preu inscripcions: 6€ per persona.

Els participants hauran d’inscriure’s directament en aquest enllaç i efectuar el pagament sistemàticament TPV:

– Pagament de 6 € per inscripció “General” (persones majors de 18 anys d’edat). Podrà anar acompanyat de fins a 3 menors d’edat inscrits.

– Pagament de 6 € per inscripció “Menor d’edat” (persones menors de 18 anys d’edat acompanyats). Haurà d’anar acompanyat com a mínim d’1 major d’edat inscrit i han de córrer junts durant tot el recorregut. En cas contrari seran desqualificats per l’organització.

– “Dorsal 0” (Donatiu 6€). Col·laboració sense participar en la Can-rrera.

– Una persona major d’edat podrà córrer amb un màxim de dos gossos.

L’aforament màxim de participants són 500 persones.

Agafa a la teua mascota i corre pels rinoceronts!