gimnasia rítmica

València ha acollit amb gran èxit el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica, en què han competit els millors gimnastes del país. El programa de l’esdeveniment ha comptat amb el campionat individual i autonòmic femenins i el campionat individual masculí. Més de 600 esportistes van fer disfrutar els espectadors presents en ‘La Fonteta’ amb els vistosos exercicis de cércol, pilota, maces…

Amb una presència de públic extraordinària en el Pavelló Municipal de la Font de Sant Lluís al llarg dels dies de la competició, s’ha demostrat novament el gran nivell de la Gimnàstica Rítmica nacional, com així ho van constatar Jesús Carballo, president de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica, i Concepción Rico, presidenta de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat.

En primera categoria, la valenciana del Club Riba-roja Natalia Mora va ser la gran triomfadora. En categoria júnior honor, Noa Ros s’ha alçat amb la medalla d’or, seguida per la seua companya María Añó, pertanyents ambdues al Club Mabel de la Comunitat Valenciana. Per aparells, Noa Ros ha sigut la vencedora en cércol i pilota, i María Añó en maces i cinta. Pel que fa a la categoria sènior honor, la gimnasta del Club Torrevieja Polina Berezina s’ha proclamat campiona d’Espanya, tant en la classificació general com en cércol, pilota, maces i cinta.

A més, en la jornada del dissabte es va celebrar l’entrega dels primers trofeus a les participants més destacades, amb la presència de Maite Girau, regidora d’Esports, Sanitat i Salut de València i de José Vicente Berlanga, director-gerent de la Fundació Esportiva Municipal.