El “caloret” de les Falles arriba a València amb una setmana de retard

Durant les pròximes hores els termòmetres de la ciutat aconseguiran valors pròxims als 30º, unes temperatures que es mantindran fins al Dimecres Sant.

caloret
Una pareja disfruta del Domingo de Ramos en la Playa de la Malvarrosa de Valencia.

Veure la mascletà amb màniga curta i visitar les falles amb una simple caçadora era la imatge que molts esperaven veure durant la setmana de les festes grans de València. No obstant açò, el clàssic “caloret faller” s’ha fet esperar arribant a la capital del Túria en els dies previs de la Setmana Santa.

A causa de l’acostament de l’anticicló d’Açores les temperatures aconseguiran durant la jornada d’aquest dimarts els 26º, xifra que se superarà en el Dimecres Sant amb l’ascens dels termòmetres als 28º. A estes màximes els acompanyaren uns cels buidats i poc nuvolosos encara que les ratxes de vent ascendiran matí dels 13 als 23 km/h segons arreplega l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Però esta pujada de les temperatures aniran acompanyades per un lleuger descens del mercuri a causa de l’entrada de diversos fronts atlàntics a partir de Dijous Sant. De les màximes de 28º es passarà a 20º, una xifra que es mantindrà la resta de la Setmana Santa i que podria venir acompanyat de ruixats el Dilluns de Pasqua.