El diumenge 9 de febrer tindrà lloc l’última etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, tant en categoria masculina com femenina, amb eixida des de Paterna i arribada a la plaça de l’Ajuntament de València. Es preveu que la prova femenina entre a la ciutat de València entre les 10.45 i 11.40 hores, mentres que la masculina entre les 14.45 i 16.00 hores.

L’itinerari que hauran de completar els i les ciclistes per la ciutat de València és el següent: avinguda del Maestre Rodrigo, Pío Baroja, Petxina (pels túnels), Blanqueria, Pintor López, plaça de Tetuan, carrer del General Palanca, Porta de la Mar, Colón, Xàtiva, Marquès de Sotelo i plaça de l’Ajuntament.

CORTS Al TRÀNSIT

Per a garantir que la prova es desenvolupe amb normalitat, es realitzaran una sèrie de talls al trànsit previs pel muntatge. A les 06.00 hores es tancarà la plaça de l’Ajuntament des de la Sang fins a Periodista Azzati, i la resta de la plaça a les 09.30 hores aproximadament.

A les 08.00 hores començarà el desplegament de tanques al carrer de Colón, que s’instal·laran sobre la línia del carril bus segregat i carril bici, i des de llavors l’EMT ja no passarà per Colón, sí la resta del trànsit rodat fins al pas de la carrera. A les 09.30 hores muntaran les tanques en l’avinguda Marquès de Sotelo i es tancarà al trànsit rodat. Finalment, a les 10.30 hores es tancaran al trànsit els carrers de Russafa i Xàtiva.

Com als talls al trànsit rodat al pas de la carrera, per a la prova femenina es realitzarà el tall al trànsit de l’itinerari a les 10.45 hores i s’obrirà de nou al pas de la carrera, que finalitzarà a les 11.40 hores aproximadament.

Pel que respecta a la prova masculina, es durà a terme el tall al trànsit de l’itinerari a les 14.45 hores i s’obrirà al pas de la carrera, que finalitzarà a les 16.00 hores aproximadament, excepte els carrers de Xàtiva i Colón que s’obriran sobre les 17.00 hores. La plaça de l’Ajuntament quedarà oberta al trànsit a les 20.00 hores.