calles cortadas Valencia
Plano de calles cortadas en Valencia por la Carrera Popular Galápagos 3F.

València arranca hui un cap de setmana replet d’actes als carrers de la ciutat pel que el trànsit rodat es veurà afectat durant el dissabte i el diumenge amb talls de vies i desviaments del trànsit.

DISSABTE 25: MESTALLA (16H.)

El primer dels actes és la trobada disputada entre el València i el F.C. Barcelona a Mestalla. El partit, un dels més importants del calendari esportiu, arrancarà a les 16 hores i espera rebre una afluència de gent d’allò més elevada i és que si s’omplira l’estadi estaríem parlant de prop de 48.600 persones.

Tots els carrers pròxims al terreny de joc romandran tancades des del migdia fins que finalitze la trobada. A més, els carrils de l’avinguda d’Aragó sentit a l’Albereda podran patir diversos talls una vegada concloga el partit a les 17.45 hores.

DISSABTE 25: ANY NOU XINÈS (18:30H.)

Després de finalitzar la trobada entre els de Celades i Setién arriba el segon acte que afectarà el trànsit del centre de València. La celebració de la cavalcada per l’Any Nou Xinès arrancarà a les 18.30 hores al carrer Pelayo per a desfilar posteriorment pel carrer Xàtiva i Marquès de Sotelo fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament des d’on es dispararà un castell de focs artificials.

Els talls de trànsit començaran a les 17 hores al carrer Pelayo i 30 minuts després es tancarà l’accés a l’Ajuntament pel carrer de la Sang (17:30h.). A les 17.50h es tallarà Colón, Ruzafa i el tram final del carrer de la Pau que connecta amb Sant Vicent. Des del consistori han assenyalat a més que el trànsit residual de Bailèn es desvia per dins de l’Estació del Nord en sentit contrari.

DIUMENGE 26: L’HORTA A LA PLAÇA (8:00H.)

Com cada últim diumenge de mes, la Plaça de l’Ajuntament es tancarà al trànsit rodat per a celebrar l’esdeveniment «L’Horta a la Plaça». Els vehicles no podran accedir a aquesta des de les 8 hores del matí fins a les 20 hores de la nit.

DIUMENGE 26: CARRERA POPULAR (9:00H.)

El XVI Circuit de Carreras Populares de València dóna començament a esta edició amb la XXII Carrera Popular Galápagos 3F a l’entorn de l’Avinguda Tres Cruces de València amb una distància de 6.315 metres (6,31 Km).

Encara que la competició no arrancarà fins a les 9 hores en Tres Cruces, el tall al trànsit rodat començarà a les 6 hores per a procedir al muntatge i no serà fins a les 11.30 hores quan de nou s’òbriga al trànsit després de la finalització i desmuntatge de la prova.