La Coordinadora d’associacions VIH SIDA de la Comunitat Valenciana és un dels grups que tindrà una destacada presència en els festivals de música que se celebren en la Comunitat, sobretot els que pertanguen a la marca Mediterranew Fest. Gràcies a un acord amb l’Agència Valenciana de Turisme, Calcsicova podrà informar sobretot el relacionat amb el VIH als joves que acudisquen a gaudir d’aquestes cites musicals ja que des de l’associació consideren fonamental acostar-se on està el seu públic objectiu.

Algunes associacions que pertanyen a Calcsicova porten molt de temps realitzant iniciatives semblants. Però no ha sigut fins a aquest any quan l’organisme que lidera Francesc Colomer ha materialitzat aquesta col·laboració conjunta entre ells i l’administració.

Enguany acudiran a 8 cites musicals de la mà de l’Agència Valenciana de Turisme i en elles participen una sèrie de voluntaris especialitzats, sobretot en VIH per a informar sobre aquest tema i d’altres que es poden donar al voltant.

Perquè tot aquell que s’acosta fins a l’estand de Calcsicova podrà participar en les activitats informatives que han organitzat per a l’ocasió i sobretot, conèixer quins són els mètodes més eficaços per a previndre el VIH.

Calcsicova ha posat tot la seua obstinació en què a acabar amb el VIH. Saben que la clau està en l’educació de base, que els joves prenguen consciència d’un problema que existeix a Espanya i que, per desgràcia hi ha moltes persones que ni tan sols saben que ho pateixen.

La Coordinadora de Associacions VIH Sida de la Comunitat Valenciana estarà aquest estiu de gira en la Comunitat Valenciana al costat dels milers de joves que participaran aquest estiu en els nombrosos Festivals que se celebren en el nostre territori. Perquè la responsabilitat i la conscienciació no estan renyides amb l’oci i el passar-ho bé.

Turisme agrupa els grans festivals de la Comunitat sota la marca ‘Mediterranew Fest’