Mediterranew Fest, és la marca que l’Agència Valenciana de Turisme, amb Frances Colomer al capdavant, ha creat per a aglutinar tots els grans festivals que se celebren de llarg a llarg de la Comunitat Valenciana. Un segell de qualitat que protegeix un dels baluards turístics i culturals.

Aquest distintiu dota de seguretat jurídica a aquests grans esdeveniments que atrauen tants visitants a l’any. Però no solament de protecció s’alimentarien els festivals. Mediterranew Fest ajudar a vertebrar el territori i equilibrar l’afluència de visitants per totes les comarques.

Grans cites musicals com el Rototom, Arenal Sound, Medusa Sunbeach, Electrosplash, Low Benidorm, SanSan Festival són els que formen part d’aquest marca que ja constitueixen un element diferencial de l’oferta turística i cultural valenciana”, que atrau el “turista del futur”. Per a entrar a formar part d’aquest selecte club, els festivals hauran d’estar al dia de les obligacions fiscals, subscriure el codi ètic de turisme, respectar als veïns i al municipi en què se celebren, incloure a artistes valencians en el seu cartell, adoptar protocols de seguretat i tindre un compromís social explícit, entre altres requisits.

Els festivals que s’agrupen en aquest segell tindran dret a ser promocionats per l’Agència Valenciana de Turisme i podran accedir a formació, finançament i ús de la marca i la seua projecció en els mercats.

http://7televalencia.com/cuenta-atras-arenal-sound/