CaixaForum

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, al costat de la directora general adjunta de la Fundació Bancària la Caixa, Elisa Durán,  i el director general de la Fundació Bancària la Caixa, Jaume Giró, presentaran el projecte de creació de Caixaforum València hui a les 17:30 hores, en el Museu Príncep Felipe.

A l’acte també assistirà l’arquitecte de l’estudi que ha sigut seleccionat per a construir el nou centre cultural a l’interior de l’edifici Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències. El nou Caixaforum aspira a convertir-se en un nou referent en la ciutat, amb una àmplia programació dirigida a tots els públics.

Les obres de l’Àgora ja tenen data de finalització

El president del Consell en la seua última visita a l’Àgora ja va avançar que l’aprofitament de l’edifici aconseguirà “recuperar i rellançar” la Ciutat de les Arts gràcies a la “aportació de persones i, sobretot, d’intel·ligència aplicada a la cultura” que suposarà l’activitat en l’edifici.

Va ser en eixa mateixa visita al costat del director general de CACSA, Enrique Vidal, on també es va anunciar que els terminis de les millores estructurals s’estaven complint pel que les obres del CaixaFórum podran iniciar-se en l’edifici a partir del mes de juny.