Una cadena de supermercado anuncia 600 puestos de empleo
Trabajador de un supermercado Aldi en la sección de frutas y verduras.

El grup alemany de supermercats de descompte Aldi ha anunciat la convocatòria de 600 llocs de treball per a tota Espanya. Segons el comunicat, les contractacions arrancaran aquesta temporada estival i s’allargaran fins a finals d’any.

De les noves ocupacions, un total de 490 seran per a professionals en botiga, 82 en oficina i 47 en logística. A més, el 31% de les contractacions seran a Catalunya i Balears, mentre el 25% es realitzaran en la Comunitat Valenciana. Per tant, la zona de llevant comptarà amb prop de 150 noves ocupacions aquest 2020.

La resta de contractacions es repartiran entre Andalusia (19%), Madrid (13%) i les oficines centrals d’Aldi (13%) situades a Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

Actualment la cadena de supermercats compta amb més de 4.500 treballadors contractats per al funcionament de 310 locals a Espanya. A més, segons Kantar Worldpanel, ALDI ja ha superat la xifra de 5 milions de llars espanyoles que confien en els seus productes i supermercats per a realitzar la compra familiar.

ALDI obrirà més de 20 supermercats a Espanya durant enguany

Al llarg d’enguany Aldi continuarà creixent al país. Fa un mes, la cadena va anunciar l’obertura de més de 20 nous establiments. Amb l’objectiu de continuar estant prop dels seus clients, els supermercats estaran situats en nuclis urbans i centres de ciutats com Madrid, Barcelona, Sevilla i València. Prop del 30% de les inauguracions seran a Catalunya, un 25% a Madrid i Andalusia respectivament i un 20% en la Comunitat Valenciana.

Compra segura i responsable davant la crisi del COVID-19

La companyia ha extremat les mesures de seguretat en tots els seus supermercats durant la crisi del coronavirus. Per a això ha seguiu sempre les recomanacions de les autoritats sanitàries. Ara Aldi ja ha restablit el seu horari habitual (9h-21.30h) encara que continua insistint als seus consumidors a realitzar una compra responsable respectant les mesures de seguretat.