Cabify passarà de 30 vehicles al centenar abans de finalitzar 2017

La startup de mobilitat celebra el seu primer aniversari a València amb una festa en la que no ha faltat la música i gastronomia a més de diverses sorpreses.

Cabify complix el seu primer any a València i ho ha celebrat amb una festa molt especial. En ple centre de la capital del Turia la startup de mobilitat ha organitzat una trobada en la queno ha faltat molta música i gastronomia. Tot amb la finalitat de festejar el funcionament de Cabify en la ciutat.

Amb la incorporació de nous vehicles a la seua flota a València, l’empresa de mobilitat ha aconseguit posicionar-se com una alternativa al transport. El seu ús és molt senzill i és que únicament es necessita descarregar l’aplicació en el dispositiu mòbil per a començar a gaudir d’este servei completament personalitzat i disponible en diferents categories.

Cabify València compta actualment amb una flota que ronda la trentena de vehicles. No obstant, l’objectiu d’esta startup és tancar l’any amb quasi un centenar de cotxes amb els que augmentaria el seu servei i milloraria la seua posició en tota la capital del Turia.