GRAFCVA397. ALZIRA (VALENCIA), 06/12/2019.- El sospechoso de la muerte de Marta Calvo, Jorge Ignacio P.J., de 38 años, a su llegada al Juzgado 6 de Alzira (Valencia), que se encargará de la instrucción del sumario sobre los hechos. EFE/Kai Försterling

Aquest dilluns s’han reprès les labors de cerca del cos de la jove Marta Calvo en el municipi valencià de Manuel i als voltants, segons ha confirmat la Guàrdia Civil. Les fortes pluges registrades la setmana passada van obligar a detenir les labors de cerca dissabte passat a causa de l’estat del terreny.

Des de de el passat divendres es troba a la presó provisional, comunicada i sense fiança el presumpte autor de la mort de la jove de 25 anys, Jorge Ignacio P.J., de 38 anys, segons va decretar el Jutjat número 2 d’Alzira en la causa que està oberta per un delicte d’homicidi, un cas amb nombroses incògnites.

L’acusat, que es va lliurar en la caserna de la Guàrdia Civil de Carcaixent la matinada del passat dimecres, va afirmar que la mort de la jove va ser “un accident” i que va procedir a desmembrar el cos, les parts del qual va distribuir en diversos contenidors.

La policia judicial de la Guàrdia Civil va ordenar aqueix mateix dia la suspensió de l’activitat de la planta de reciclatge de Guadassuar (València) per a investigar si el cadàver de la jove o restes del mateix van poder haver arribat a aquestes instal·lacions.

La pista de la jove, natural d’Estivella (València), es va perdre el 7 de novembre en Manuel, on va acudir a una cita amb un home, i en la seua cerca ha participat personal especialitzat de la Guàrdia Civil, com la Unitat Canina o l’esquadró de Cavalleria, i de la Unitat Militar d’Emergències (UME).