Intensifican la búsqueda de una adolescente desaparecida en Pobla de Farnals tras una llamada de auxilio a su madre
Cartel de la desaparición de Lucía Marín.

Francisco i Carmen viuen un autèntic malson. Hui es compleixen 72 hores de la desaparició de la seua filla, Lucía Marín, la menor desapareguda a la Pobla de Farnals dilluns passat a la vesprada. Des de llavors, la família d’aquesta adolescent de 15 anys segueix amb el cor en un puny a l’espera de qualsevol nova dada que revele el parador de la seua filla.

Segons una entrevista en ‘Espill Públic’, sobre les 21.15 hores del dilluns, la mare de Lucía va rebre una trucada de la seua filla des d’un número ocult. La conversa va ser curta, de dos minuts i 46 segons. Encara que no va servir per a esbrinar el parador de la desapareguda, Lucía sí que va revelar que seguia a la província de València i estava amb algú.

Pel que sembla la xiqueta semblava drogada i assegurava sentir-se molt mal. «Em va dir: veuen per mi mami, veuen per mi», relata Carmen. No obstant això, la família no va poder obtenir més informació perquè van penjar i van tallar la comunicació.

Posteriorment, durant la nit, la mare va rebre diverses trucades misterioses més. Totes elles es van realitzar des d’un número ocult però mai va haver-hi resposta. A l’altre costat del telèfon únicament s’escoltava la respiració d’una persona.

Ara la Guàrdia Civil de Massamagrell investiga aquesta nova línia que ha fet que els pares de Lucía temen el pitjor. No obstant això, els agents encara no descarten que siga una fugida voluntària perquè a la casa de la menor faltaven 250 euros.

AIXÍ VA SER EL DIA DE LA DESAPARICIÓ DE LUCÍA 

Aquest dilluns 22 de novembre va ser l’últim dia que la família Marín Lara va veure a la seua filla Lucía. L’adolescent de Pobla de Farnals es trobava a casa perquè estava indisposada per a assistir a classe.

Els seus pares van eixir a treballar però al migdia Carmen va cridar la menor per a comprovar el seu estat. Per mitjà d’una videollamada va comprovar que Lucía estava a casa i a pesar que no tenia gana li va assegurar a la seua mare que anava a preparar-se una mica de menjar.

A partir d’ací no van tornar a saber res de la xiqueta. Aqueixa vesprada, quan Francisco va tornar a l’habitatge familiar es va trobar amb totes les llums de la casa enceses però sense rastre de la seua filla. En un primer moment va pensar que Lucía podia haver baixat a passejar al gos però l’animal estava allí. A més, aquesta no responia ni a les trucades ni missatges i és que el seu mòbil havia sigut desconnectat a les 17.30 hores.

Després de contactar amb amics de la seua filla, tots ells sense informació de la jove, Carmen i Francisco van denunciar la desaparició. Aquests van assegurar que era la primera vegada que succeïa una cosa així. Hores després, en la nit del dilluns, és quan la mare de Lucía va rebre l’avís de socors de la seua filla seguida d’altres misterioses trucades sense resposta.

EL PARE DE LA DESAPAREGUDA: «S’HA DEIXAT ENGANYAR I LA TENEN RETINGUDA»

Segons ha transcendit, la menor havia estat sota tractament psicològic. Lucía era víctima de assetjament escolar encara que els seus pares han revelat que portava dies estant millor.

«Tenia problemes en el col·legi anterior. Enguany ha canviat a un nou i ha anat bé. Després va tenir un problemilla amb un xiquet però es va aclarir la cosa. Estava estudiant, es comportava bé en classe i tot perfecte, no hi havia cap problema», relata Carmen a càmeres d’Antena 3.

«Jo el que sospite és que algun amic o nuvi d’Instagram va contactar amb ella», ha confessat el seu pare. «Que vinga ja, la necessitem. Ella és el nostre angelito, és molt bona i es veu que s’ha deixat enganyar per algun xic i la té retinguda«.

Ara la família es troba a l’espera que el jutge autoritze el rastreig del telèfon. Amb aqueix pas podrà localitzar-se el punt des del qual s’han realitzat les trucades i obtenir més informació sobre el parador de Lucía.