Conciencia Urbana

Després de l’èxit de l’any passat, la Casa de Cultura va a acollir de nou, de la mà de la Agència Jove i de l’associació Grow Up, artífexs del festival i de l’exposició que es podrà contemplar des del 13 de juny en la pròpia Casa, el II Festival Consciencia Urbana de Burjassot. La cita serà en l’Auditori el dissabte 17 de juny a partir de les 10 hores.

De nou la Cultura Urbana tindrà la seua cita a Burjassot; una cita solidària amb la lluita contra el càncer ja que la jornada va a oferir un ampli ventall d’activitats, totes gratuïtes, pensades perquè els joves no solament gaudisquen de les mateixes sinó que també es consciencien i sensibilitzen en la lluita contra esta malaltia. A través de la música, dels grafits, que tindran com a tema principal la lluita contra esta malaltia, i de la resta d’activitats, es vol mostrar als joves la importància de lluitar contra el càncer i la necessitat de suport a aquelles persones que ho estan patint.

Grafits, Rap, Hip-hop, Funky Style, Breakdance, Parkour, Tricking, Batukadas, etc… totes estes disciplines van a tenir cabuda en un dia en el qual no faltaran tampoc, en este cas en horari de vesprada, a partir de les 18 hores, les Batalles de Galls i els DJs.

Durant tot el dia, horari de matí i de vesprada, els esports urbans i les Batukadas es donaran cita en la Casa de Cultura en el Festival Consciencia Urbana en la qual posaran la seua nota de color, en este cas en la Pinada, els 21 grafiteros que van a fer que els murs de la mateixa lluïsquen les millors obres d’art urbà.

Una jornada festiva, de lluita, solidària i de reconeixement a les diferents modalitats de Cultura Urbana.