Bunyol aposta pel turisme atemporal a través de la seua àmplia oferta

El municipi ha fet un pas més, que ja comença tenir els seus resultats, amb l'engegada d'un nou portal web on mostrar tota la seua variada oferta.

Bunyol aposta fort pel turisme i ha fet un pas més, que ja comença tenir els seus resultats, amb l’engegada d’un nou portal web on mostrar tota la seua oferta.

Una eina fàcil i ràpida que suposa un dels grans reptes de les regidories de Desenvolupament i Turisme per a atraure a més visitants i en la qual, també, s’ha tingut molt en compte al comerç local.

 

Conscients que la Tomatina, Festa d’interès Turístic Internacional i que opta a ser Patrimoni Immaterial de la Humanitat, és un dels eixos principals dels seus reclams, volen seguir treballant en pro del coneixement d’aquesta localitat d’interior i captar turistes tot l’any I els veïns també ho tenen clar.

Així, en turismolahoya.buñol.es es pot conèixer ràpidament l’oferta hotelera, reservar, activitats en els dies d’allotjament i tots els tipus de turisme que ofereix la comarca: cultural, esportiu o familiar.