“Bunyol vol deixar de ser una desconeguda per al turisme”

El tinent d'alcalde de la localitat, Alejandro Agustina, mostra els encants que té el municipi de la comarca de la Foia de Bunyol que van més enllà de la Tomatina.

El tinent d’alcalde de la localitat de Bunyol, Alejandro Agustina va defensar en ‘7 al Dia’ els encants turístics d’aquesta localitat, emmarcada en la comarca de la Foia de Bunyol i que és coneguda, mundialment per la celebració de la Tomatina. Però Bunyol, és molt més que aqueixa batalla a força de tomaques.

Agustina va anunciar la creació d’una pàgina web que, ajunte altres localitats de la zona, pretén mostrar els encants turístics de la zona, com el castell de Bunyol, un dels més i millor conservats de la província de València o els paratges naturals replets d’espècies tan autòctones com el roure i que permeten realitzar rutes de senderisme.

A causa del passat industrial de la localitat, Bunyol no ha sigut considerada com una destinació turística de primer nivell. Però des del consistori han volgut donar-li la volta a aqueixa creença i començar a realitzar accions per a fomentar les visites al municipi i a la zona.

L’equip de govern municipal vol que Bunyol deixe de ser “la gran desconeguda” i aconseguir que les persones que decidisquen visitar la zona, “vengen convençuts que van a viure una experiència”.