El grup Camela actuarà en el Sonorama Ribera, nous vídeos de The XX, Brandon Flowers, encapçalen les nostres novetats musicals que us detallem aquesta setmana gràcies a Headliners TV. També us informem dels nous treballs de Kakkmaddafakka, The National, de la unió de Bruno Mars i a David Guetta d’una banda, de Rayden i Sidecars per un altre. Sense oblidar-nos avançar que la banda Maleïda Nerea ha sigut triada per a posar la banda sonora de la Tornada Ciclista a Espanya.

Bombazo per al vintè aniversari del Sonorama Ribera. Després de Raphael i el Duo Dinàmic, estava clar que el festival ens donaria alguna sorpresa en una edició tan especial i quina sorpresa. Camela actuaran en Aranda de Duero per a interpretar els seus grans èxits i també per a presentar els temes del seu nou disc. Una noticia que ha despertat en les xarxes socials tot tipus d’opinions per a bé i també per a mal. El que sí és segur i no tenim cap dubte és que tots acabaran ballant amb Camela.

Molt interessants són les col·laboracions i aparicions estel·lars que hi ha en el nou vídeo de The XX. El trio britànic ha comptat amb la participació de l’actriu que fa d’Eleven en Stranger Things i amb la filla de Michael Jackson. Segons ha explicat la pròpia banda, el vídeo és una carta d’amor a Los Angeles, una ciutat propera per a ells i en la qual han escrit i gravat la major part de l’àlbum.

Brandon Flowers és l’únic protagonista del nou vídeo de la seua banda The Killers. “The Man” és el single que van presentar fa uns dies i que serveix com a avançament al nou i esperat disc, “Wonderful Wonderful”, que arribarà el pròxim 20 de setembre. En el vídeo podem veure a Brandon interpretant tot tipus d’estereotips masculins però el millor és que ho vegeu vosaltres mateixos.

Maleïda Nerea han sigut els triats per a posar la banda sonora de la Tornada Ciclista a Espanya. “Ballarina”, que així és com es diu la cançó que marcarà el ritme de la competició, és el tema central del setè treball discogràfic del grup murcià liderat per Jorge Ruíz. Tot un homenatge a l’univers femení, alguna cosa que ha estat sempre molt present en la seua música i en la seua filosofia de vida.

Kakkmaddafakka estrenen nou single i tot sembla indicar que suposa un retorn als seus orígens, al seu so més ballable que molts fans demanaven a crits. A més, han aprofitat per a anunciar tres concerts al novembre que passaran per Madrid, Barcelona i Zaragoza, encara que abans d’aqueixa data podrem gaudir del seu potent directe en el festival Arenal Sound diumenge que ve 6 d’agost.

Si ajuntem a Bruno Mars i a David Guetta en una mateixa cançó doncs només pot significar que ens trobem davant un més que possible top mundial. “Versace on the floor” era un dels temes més valorats de l’últim disc de Bruno Mars i ara amb el remix de Guetta ho ha convertit en 100% ballable i amb un ritme que segur ens farà gaudir en les pistes de ball aquest estiu.

Quan dos talents s’ajunten sorgeixen vertaderes joies de la música. És el cas de Rayden, que estrena nou single, “Imperdible”, amb la col·laboració de Sidecars. En amb prou faenes una setmana s’ha convertit en una de les cançons més escoltades a Espanya i amb major seguiment en plataformes com YouTube. Una meravella per a les oïdes que ens regalen aquests dos grans artistes que podrem veure aquest estiu en festivals com a Arenal Sound.

El setè àlbum de The National cada vegada està més a prop. Serà el pròxim 8 de setembre quan veurà la llum a tot el món però no volien deixar-nos amb les ganes tot aquest temps i han llançat un segon avançament. Es diu “Guilty Party” i en aquest tema la banda reflexiona sobre el pas del temps. Ja compta amb videoclip i segueix la mateixa línia que el primer single quant al so així que podem fer-nos una idea del que ens espera en només un parell de mesos.