Segons les previsions fins al dijous estarem sota l’influx de la borrasca Gloria que ens deixarà fortes pluges i temporal marítim. Dimarts i dimecres s’esperen precipitacions que poden ser localment fortes i persistents a causa de la presència d’aquesta borrasca que vindrà acompanyada de nevades a l’interior de Castelló.

Demà dimarts es rebaixa el nivell d’alerta de roja a taronja per fenòmens costaners en tota la façana litoral. També hi haurà alerta taronja per acumulacions de neu que poden arribar als 10 cm a l’interior nord de Castelló. En aquesta mateixa zona les pluges podrien acumular fins a 100 litres per metre quadrat. El vent serà també protagonista en tot el territori amb ratxes que poden superar els 80 km/h.

La jornada del dimarts estarà protagonitzada per cel cobert amb precipitacions que podrien ser localment fortes, persistents i amb tempestes ocasionals. En la meitat sud tendirà al final a intervals nuvolosos i a remetre les precipitacions. Cota de neu entre 1200 i 1500 m. Temperatures en ascens. Gelades febles en punts de l’interior.

La província de Castelló seguirà aquest dimecres notant els efectes de la borrasca Gloria. En aquesta jornada encara plourà al nord, amb una cota de neu entre 1.200 i 1.400 metres. El vent serà moderat i les temperatures es mantindran sense molts canvis. No obstant això l’Agència Estatal de Meteorologia no ha activat per a aquesta jornada avisos per fenòmens adversos en la Comunitat.

El dijous, segons indiquen les previsions meteorològiques, sembla que finalitzarà aquest període de fortes pluges i temporal marítim.