Els bombers estabilitzen l’incendi del Castell de Guadalest

Les catorze persones il·leses que van ser desallotjades de set habitatges pròxims a l'incendi ja han tornat a les seues llars.

Guadalest

Des que ahir es declarara l’incendi a Castell del Castell de Guadalest per causes desconegudes els bombers no han cessat les labors d’extinció fins a donar per apagades les flames i aconseguir estabilitzar el foc.

Segons el Centre d’Emergències, en els treballs d’este matí es troben tres unitats de bombers forestals, tres autobombes, quatre vehicles, un coordinador i un sergent.

Fins al lloc també es van desplaçar després de la declaració de l’incendi nou mitjans aeris, entre els quals es trobaven dos avions del Ministeri de Medi Ambient amb base a Manises, que es van retirar a última hora de la vesprada.

Com a precaució es va procedir a desallotjar un total de set habitatges en les quals es trobaven catorze persones il·leses que ja han pogut tornar a les seues llars. Respecte al tràfic, des de la declaració de l’incendi la Guàrdia Civil va tallar la carretera CV-755 entre el Castell de Guadalest i Callosa per a facilitar la mobilitat i el treball dels serveis d’extinció.