L’Associació d’Empresaris de Fuente del Jarro, Asivalco, ha desenvolupat una enquesta de satisfacció entre els seus associats segons la qual la presència d’una estació de Bombers en aquesta zona empresarial, juntament amb la labor de la Seguretat Privada i l’Oficina de Correus, són els serveis més valorats. Aquests serveis obtenen les millors qualificacions per part del centenar d’empresaris que ha participat en la valoració, superant de manera folgada els 3 punts sobre un màxim de 4. També en aquest grup de serveis més valorats, es troba la variada oferta de jornades formatives que durant tot l’any es desenvolupen en la seu d’Asivalco.

Per contra, els serveis o infraestructures considerats més deficients per part dels empre-sarios de Fuente del Jarro són els accessos/eixides mitjançant tràfic rodat, que obté un 1’25 sobre 4 punts. Aquest és sens dubte el cavall de batalla d’Asivalco en les últimes dècades, que ve reclamant un esforç a les administracions públiques per comunicar millor Fuente del Jarro amb les vies que ho circumden. També suspèn el servei públic d’autobús, la neteja vial i la recollida de residus sòlids urbans (no hi ha recollida selectiva), així com la conservació d’asfalt, voreres i pintura vial.

Fuente
Atasco de uno de los accesos del polígono Fuente del Jarro de Paterna.

Alguns serveis també positivament valorats pels empresaris són l’existència de fibra òptica, l’enllumenat, l’escola infantil, la labor de la policia local i nacional o la informació que s’ofereix des d’Asivalco en relació amb l’oferta de parcel·les i naus disponibles. La jardineria, la senyalització i el servei de Metrovalencia obtenen per la seua banda un aprovat molt just.

El gerent de l’Associació d’Empresaris Fuente del Jarro, Joaquín Ballester, ha destacat que “l’elaboració d’aquesta enquesta ens permet confirmar que algunes de les manques que venim denunciant fa anys són una preocupació plenament compartida pels nostres empresaris, cas dels problemes de mobilitat interna o la neteja i el conjunt del transport públic”. D’altra banda, el gerent de l’entitat, Joaquín Ballester, va valorar molt positivament que “serveis que oferim directament de les Asivalco com és la seguretat privada, l’atenció als nostres associats o les jornades formatives que es desenvolupen en la nostra seu, han rebut un notable respatler per part dels enquestats”.