El centre d’art contemporani Bombas Gens és un dels llocs culturals de referència de València. En menys d’un any, l’espai situat en una antiga fàbrica de maquinària industrial de disseny innovador per a l’època obra de l’arquitecte Cayetano Borso vaig donar Carminati. L’establiment va tancar en 1991 però la Fundació ‘Per amor a l’art’ li va donar una segona oportunitat.

La Fundació que nodreix a l’edifici de les obres exposada sempre s’ha interessat perquè existeix una relació directa entre l’art contemporani i els visitants, creant una infinitat de complements al voltant de les exposicions.

Bombas Gens no solament alberga importants col·leccions de fotografia. Durant la restauració de l’edifici es van trobar una refugi de guerra i un celler del segle XV que han engrandit l’atractiu de la mostra.

Aquest centre d’art situat prop del parc de Marxalenes concep les exposicions d’una manera total i que tot el que hi haja al voltant de l’artista exposada estiga relacionat entre si. Aqueixa és la manera de treballar de l’equip que lidera Nuria.

Bombes Gens ha engrandit l’oferta cultural de València gràcies a un concepte innovador d’art contemporani i que atrau cada cap de setmana a desenes de valencians àvids de sensacions i experiències noves.