La Generalitat ha anunciat la posada en marxa d'un Bo Viatge CV
La Generalitat ha anunciat la posada en marxa d'un Bo Viatge CV en octubre. Jason Lee | Reuters

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquesta setmana la creació d’un Bo Viatge CV que es llançarà al mercat a mitjan mes d’octubre. Aquesta targeta disposarà de descomptes de fins al 70% per a anar de vacances dins de la Comunitat Valenciana.

El Bo Viatge CV s’inclou dins del pla posat en marxa per la Generalitat. Per això, es pretén potenciar la Comunitat com a destinació turística segura. L’objectiu és estimular la demanda de les destinacions valencianes. Aquesta proposta és vital per incentivar als viatgers amb interessants ofertes.

La iniciativa serà accessible per a tots els empadronats en la Comunitat. A més, els descomptes podran aconseguir fins als 600 euros per persona. Aquests descomptes seran tant per a allotjaments turístics (hotels i  apartaments) com per a serveis o experiències contractats amb agències de viatges adherits al programa.

Des de l’Agència Valenciana de Turisme invertirà 11 milions d’euros en aquest programa que tindrà un abast de 18.000 beneficiaris. Els interessats hauran de sol·licitar el bo davant l’administració. No obstant això, seran els empresaris turístics els qui ho facturaran.