El Black Friday de València posa en joc un viatge a Japó, Lapònia o Xile

Tots els clients que realitzen tres compres superiors a cinc euros fins al 25 de novembre podran participar en el sorteig nadalenc.

21

Confecomerç CV (CECOVAL+COVACO) ha organitzat en el marc de la celebració del Black Friday una campanya especial per als clients, en la que es brindarà l’oportunitat de participar en el sorteig d’un viatge internacional a un d’stes tres destinacions: Japó, Lapònia (Finlàndia) o Xile. Les organitzacions territorials i sectorials de comerç de la patronal promouran esta actuació, per la qual cosa es preveu la participació de milers de comerços de tota la Comunitat Valenciana.

El sistema de participació és senzill, els comerços lliuraran una targeta-passaport als clients, que hauran de realitzar tres compres (d’import superior a cinc euros) fins al 25 de novembre, per les quals se’ls donaran tres adhesius (una per cada compra) que hauran de col·locar en la citada tarjeta.

Una vegada realitzat este procés tan sols es requereix acudir a les xarxes socials per a seguir els següents passos: donar al “Me gusta” a la pàgina de Confecomerç CV, comentar qui serà l’acompanyant del viatge, triar a quin lloc de les destinacions proposades t’agradaria anar i compartir la publicació del sorteig en el teu propi mur. El guanyador haurà de mostrar els tiquets de compra realitzats al llarg de la setmana per a poder obtindre el premi.

Els comerços de la Comunitat Valenciana que participen en la campanya mostraran un identificatiu en els seus aparadors, per la qual cosa serà completament visible i recognoscible per al gran nombre de persones que es preveu visiten els establiments per a participar en la iniciativa. A més, s’ha previst que la creativitat i la informació es publique en les webs de les associacions i federacions de Confecomerç CV, així com en els perfils de les xarxes socials, per la qual cosa es promourà l’acció en totes les plataformes digitals, permetent així dotar-li d’una major difusió.

Las mejores ofertas para el Black Friday ya están aquí