Va ser el 28 de febrer de 2008 quan Bioparc València va obrir les seues portes per primera vegada. Des de llavors són més de cinc milions de visitants els que han recorregut estes instal·lacions naturals en les que es troben espècies de tots els racons del món.

Per a celebrar este desè aniversari des del parc valencià, un dels més prestigiosos a nivell internacional, ja han anunciat que durant este mes de febrer hi haurà dos promocions úniques: entrades generals de cap de setmana a 18€ (+1€ destinat a la Fundació Bioparc) i la venda del abonament anual a 38€ (+1€).

“Ací hi ha dos fets importants, d’una banda l’entrada de dia que evidentment és per al públic general i per un altre el abonament anual que vull destacar”, avançava Luis Ángel Martínez, director de Bioparc València, en la seua última entrevista en 7 Televalencia. “Nosaltres hem sigut la primera institució a implantar un abonament anual que ha sigut tot un èxit. Actualment tenim uns 30.000 abonaments actives i açò el públic ho agraix perquè d’alguna forma Bioparc es convertix en el seu parc particular o en el seu passeig dominical i per a nosaltres açò és una satisfacció”.

El director de Bioparc assegura que el parc “està millor ara que fa deu anys”