Foto: Bioparc Café

Aquest divendres 18 d’octubre *BIOPARC Café torna amb Els Monòlegs i les seues actuacions plenes de bon humor per a la nit dels divendres. El restaurant de la plaça exterior de *BIOPARC València oferirà tres espectacles amb tres còmics de primer nivell.

Els monòlegs de BIOPARC Café ens ofereixen un “sopar amb humor” per sol 20€ per persona amb opcions per a tots els gustos, perquè es pot triar entre hamburgueses, sàndwitxos, pizzes o enrotllats, acompanyats amb creïlles fregides, ensalada o *nachos. La beguda es podrà triar entre cervesa DAMM o refresc i per a acabar les postres casolanes amb pastís de formatge, tiramisú o café. A més, inclou aparcament gratuït.

Existeix l’opció de consumició i monòleg per 7€ i les persones posseïdores de la Passada Anual B! de BIOPARC València tenen un el preu especial de 18€ per a la proposta amb sopar.

El primer d’ells tindrà lloc aquest divendres 18 d’octubre amb Juan Aroca. Aquest sevillà des del primer minut connecta amb el públic per la seua improvisació, aportant novetat a cada actuació i afegint la seua faceta de showman ballant i cantant. Conegut per les seues aparicions en “Hoy por Hoy” de la Cadena SER, les seues actuacions en teatres amb “Las Noches del Club de la Comedia”, la seua participació en “Aquí no hay quien viva”, “Hospital Central” o “Águila Roja i el mediometraje “Tchang” on va ser.

El 8 de novembre serà el torn de Luci Mendoza. Aquest extremeny arriba amb un humor ple de contrastos, on el real està a només un pas del surrealista. Famós per la seua reeixida imitació de Mario Vaquerizo, en els seus espectacles estan garantits riures i riallades que contagien a tots els assistents als seus monòlegs.

El 22 de novembre la valenciana Patrícia Espill portarà un humor de superposició entre la realitat més absurda i la fantasia més coherent. Amb la seua actuació ens permet viatjar molt més lluny del que imaginem i la seua comèdia ens fa sentir més humans, col·locant-nos en una frontera entre el concret i abstracte.

La compra anticipada es pot realitzar en la taquilla on line, en el propi BIOPARC Café de 12:30h. a 16:30h. o comprar-se directament el mateix divendres a partir de les 19.30 h en el restaurant.

En BIOPARC Café, sota la filosofia “Food and More” es pretén compartir amb els assistents una mica més que bon menjar i afig a la seua oferta activitats d’oci cultural.