Els caps de setmana del 7 de setembre al 6 d’octubre i durant tota la setmana del 7 al 13 d’octubre, el Bioparc presenta els seus BIOdías.

Preu especial en l’entrada al parc per 17€ + 1€ amb el qual podràs salvar a les ratapinyades a través de la Fundació BIOPARC. A més, si decideixes menjar en el Bioparc Cafè, l’aparcament és completament gratuït.

Els BIOdías t’ofereixen l’oportunitat de visitar aquest meravellós entorn a un preu més econòmic, i al seu torn d’integrar a la societat en la preservació de la naturalesa a través de la Fundació BIOPARC.

El compromís de BIOPARC amb les espècies en perill d’extinció no només es dirigeix als animals d’hàbitats llunyans, sinó que busca una forta vinculació amb la vida silvestre del nostre entorn. En aquest sentit, es va triar l’espècie més emblemàtica per als valencians, la ratapinyada, i d’aquesta manera fer partícip a la societat en la seva protecció la recaptació d’aquest “+1€” de BIOdías que es destinarà a accions per a la seva conservació.

Les rates penades, espècie emblemàtica per als valencians, sofreixen un perillós declivi i risc de desaparèixer a causa de diversos factors com la pèrdua d’hàbitat, l’increment en l’ús de pesticides o els prejudicis derivats del seu desconeixement.

Menys de l’1% de les rates penades tenen ràbia, només 3 de les més de 1.200 espècies a tot el món són vampirs, no ataquen als humans i només mosseguen per a defensar-se. Són els nostres aliats en alimentar-se d’insectes i fins i tot actuen com a pol·linitzadors i dispersors de llavors.

A més, representen una “veu d’alarma” sobre l’estat del medi ambient, ja que el seu major o menor presència és un indicador de la salut de l’ecosistema.

Pots adquirir les entrades en taquilles del Bioparc o a través de la pàgina web del Parc i a més, s’ofereix la possibilitat de descomptar aquests 17€ de qualsevol modalitat de Passada Anual B! per a adquirir-ho el mateix de la visita amb l’incentiu de poder tornar a BIOPARC durant tot un any.