Betoret sobre Contelles: “Si es té un bon projecte no fa falta criticar a l’altre candidat”

El portaveu adjunt del PP en Els Corts va assegurar en 7 Televalencia que es presentaria al pròxim congrés del partit a nivell provincial per a dirigir-ho.

Vicente Betoret

El portaveu adjunt del Partit Popular en Els Corts, Vicente Betoret va assegurar ahir, al seu pas pels estudis de 7 Televalencia que té intenció de presentar-se al pròxim congrés de la seua formació en la província de València per a dirigir-ho.

Betoret va comentar que en aquests moments el PP de València “es troba en stand-by i a l’espera de la celebració del congrés”. Un conclave que porta molts mesos retardats a causa de les discrepàncies entre els dos principals candidats a la presidència de la formació i que són, el propi Vicente Betoret i la diputada provincial M.ª Carmen Contelles.

I precisament, sobre la relació que manté amb la exalcaldesa de La Pobla de Vallbona, Betoret va assegurar que “les batalles sempre són polítiques, fins i tot amb els partits que són contraris al meu però que si es porta un bon projecte, no fa falta criticar a un company”.

Vicente Betoret va insistir en ell anava a seguir cap a avant en la seua obstinació de ser el president del Partit Popular de la província de València i que el seu projecte “era el millor” per a dirigir-ho.