El Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, acollirà les vesprades dels diumenges de juny a novembre, de 17 a 22 h, concerts en viu d’emblemes nacionals i expressions artístiques en directe, amb la intenció d’ampliar les possibilitats artístiques del complex turístic de la Ciutat de València.

Aquest pròxim 23 de juny serà el primer dia amb què s’inicie la proposta cultural Berenar!, que pretén reivindicar l’entorn del Túria com el marc idoni per a protagonitzar part de la programació musical del ‘cap i casal’.

El concert de los Ganglios,el diumenge 23 de juny, amb la companyia de la il·lustració de Carmen Frontera, iniciarà el cartell dels concerts que continuaran el pròxim 7 de juliol amb el concert de Miqui Puig & ACP que estrenaran el seu nou treball i que estaran flanquejats per la il·lustradora Virginia Lorente; i la programació d’estiu de juliol es completarà el diumenge 28 amb el concert dels Tiki Phantoms, amb les il·lustracions de l’artista Laura Castelló.

Miqui Puig i ACP actuaràn el próxim diumenge 28 de juny

Home Selector & Friends i Javi Klein seran els encarregats de protagonitzar la programació electrònica, amb els seus vinils.

La proposta del Grup Salamandra i que compta amb el suport de Aperol Spritz, Heineken, Martin Fierro i la discoteca Mya tindrà l’entrada gratuïta fins a completar aforament, i està oberta també als xicotets de la casa, així com a les mascotes.