Benicàssim tanca un FIB de rècord

El Festival Internacional de Benicàssim reunix a 177.000 espectadors en la 23ª edició gràcies al reclam comercial.

espectacularidad

El Festival Internacional de Benicàssim ha conclòs la seua 23ª edició amb un rècord d’assistents que no es donava des de 1995. Entre els quatre dies de FIB van passar un total de 177.000 espectadors, 7.000 més que en el passat estiu, d’ells un 45% han sigut espanyols i un 55% britànics.

Un dels motius que asseguren que ha sigut clau per a la recuperació del festival és l’aposta pel comercial i l’assistència d’estels internacionals com Kasabian, qui va tancar els concerts d’esta 23ª edició.

Segons l’actual director del FIB, Melvin Benn, enguany ha quedat constatada la dualitat entre el públic espanyol i l’estranger. Mentres els assistents de Regne Unit es reunien al costat de l’escenari principal Las Palmas per a assistir al concert de ‘Years & Years’, banda de pop anglés, els espanyols gaudien del grup català ‘Love of Lesbian’ en un altre dels escenaris d’este Festival Internacional de Benicàssim.

Amb l’objectiu de recuperar al públic espanyol complit, l’organització fixa ja la seua mirada en el FIB 2018 que se celebrarà del 19 al 22 de juliol amb la finalitat de mantenir l’èxit collit en esta última edició.