Les Falleres Majors de Benetusser exposen els seus vestits oficials

Les Falleres Majors de Benetusser han exposat els seus tratjes oficials que han estat confeccionats per la signatura indumentaria Vichus

17

Vichus Indumentària Valenciana serà l’encarregat un any més d’engalanar a les màximes representants de Benetusser. com cada any les Falleres Majors acudixen al Centre Cultural del Moli ,que es va convertir en l’escenari principal de la presentació i lliurament oficial dels vestits que lluiran en tan sols uns dies en les seues exaltacions, Inmaculada i Natalia, Falleres Majors de Benetusser.

L’acte, organitzat per Vichus Indumentària Valenciana, va comptar amb la presència de la majoria de firmes col·laboradores, de gran prestigi en el sector en la confecció del vestit i en complements. La sala, amb un aforament de 400 persones va omplirse, també amb la presència d’autoritats locals.

Aquesta cita, que ja s’està convertint en un habitual d’aquesta població de l’Horta Sud, cobra cada vegada més rellevància, i mostra l’important lloc que s’estan fent les Falles de Benetússer.

Les dos Falleres Majors han estat d’acord en la seua opinió respecte del seu indumentarista; reafirmant que la atenció, les ganes y la tranquilitat son adjectius que reafirmen el per què les máximes representants de Benetusser porten tant de temps confiant en el seu treball, ja són 5 anys consecutius com indumentarista oficial.

El seu responsable, Vicente Jesus, ens detalla que Inmaculada y Natalia, que demá estarán amb nosaltres per a parlar del seu regnat, han volgut portar el mateix dibuix als sues tratjes.

Esta cita, que ja s’està convertint en un habitual d’aquesta població de l’Horta Sud, cobra cada vegada més rellevància i mostra l’important buit que s’estan fent les Falles de Benetússer.