Tenis

El BBVA Open Ciutat de València camina cap a la que serà la seua tercera edició. El Club de Tenis València, sota la direcció del torneig de Anabel Medina, organitzarà este campionat de tenis femení emmarcat com ITF 60.000$ Pro Circuit entre els dies del 22 al 30 de setembre. La segona edició ja va suposar un èxit en l’organització, però esta prova del circuit tenístic a nivell femení vol anar a més.

El torneig, l’únic femení d’elit que se celebra en la ciutat València, ha incrementat la seua categoria, passant de 25.000$ a 60.000$ en premis dins del marc del ITF Pro Circuit, l’antesala a la Asociación Femenina de Tenis (WTA) que arreplega la màxima classificació del tenis femení a nivell mundial.

A més, el BBVA Open Ciutat de València serà el primer torneig de la història del tenis amb arbitratge femení, ja que tant la jutge Àrbitre, com les 6 jutges de cadira i 12 de línia, a més de 24 aplegapilotes, seran dones.

D’altra banda, entorn de l’esdeveniment esportiu s’han organitzat diferents accions de responsabilitat social, com un cicle de jornades vinculades a diferents àmbits esportius, o la col·laboració amb la Fundación Sound Tennis, que exercix activitats amb persones amb dificultats visuals, així com la donació d’una part de la recaptació del torneig a Casa de la Caritat.