BBVA Open Ciutat de València dóna pas al millor tennis femení

El Club valencià, sota la direcció del torneig de Anabel Medina, organitzarà aquest campionat des d'avui fins al 30 de setembre.

Tenis

El BBVA Open Ciutat de València camina cap a la que serà la seua tercera edició. El Club de Tenis València, sota la direcció del torneig de Anabel Medina, organitzarà este campionat de tenis femení emmarcat com ITF 60.000$ Pro Circuit entre els dies del 22 al 30 de setembre. La segona edició ja va suposar un èxit en l’organització, però esta prova del circuit tenístic a nivell femení vol anar a més.

El torneig, l’únic femení d’elit que se celebra en la ciutat València, ha incrementat la seua categoria, passant de 25.000$ a 60.000$ en premis dins del marc del ITF Pro Circuit, l’antesala a la Asociación Femenina de Tenis (WTA) que arreplega la màxima classificació del tenis femení a nivell mundial.

A més, el BBVA Open Ciutat de València serà el primer torneig de la història del tenis amb arbitratge femení, ja que tant la jutge Àrbitre, com les 6 jutges de cadira i 12 de línia, a més de 24 aplegapilotes, seran dones.

D’altra banda, entorn de l’esdeveniment esportiu s’han organitzat diferents accions de responsabilitat social, com un cicle de jornades vinculades a diferents àmbits esportius, o la col·laboració amb la Fundación Sound Tennis, que exercix activitats amb persones amb dificultats visuals, així com la donació d’una part de la recaptació del torneig a Casa de la Caritat.