open de tenis

El BBVA Open de tennis Ciutat de València torna a la capital del Túria. En la presentació de la tercera edició hi ha hagut diverses novetats respecte a l’any passat com l’ascens de categoria i que tant els jutges de línia com de cadira serà solament dones.

La directora del torneig, Anabel Medina ha assenyalat que el canvi de data, que enguany serà el 22 de setembre per a evitar el mal temps, són unes altres de les novetats d’aquesta nova cita.

D’aquesta manera, segons els organitzadors, es podran celebrar partits a la nit, ja que en edicions anteriors, s’acabaven per falta de llum i per la baixada de les temperatures. Quant al canvi de categoria, el torneig es situa en un posició del calendari nacional i ara les jugadores poden participar en totes les categories sense eixir d’Espanya.

Medina ha admès que li agradaria disputar el BBVA Open Ciutat de València però ha de mirar-se el reglament per saber si seria compatible amb el seu càrrec de directora perquè li “faria il·lusió ja que sóc molt competitiva”.