El BBVA Open Ciutat de València ha sigut presentat en un acte en el qual van estar presents la directora del campionat, Anabel Medina; el Director General de l’esport de la Generalitat, Josep Miquel Moyà; la Diputada d’Esports, Isabel García; la concelaja d’Esports, Maite Girau; el director regional Est del BBVA, Carlos Rodríguez i el president del CT València, Ramiro Verdejo.

L’esdeveniment, que se disputarà del 18 al 26 de novembre en les pistes del Club de Tennis València, celebrarà la seua segona edició i comptarà amb la presència de Judy Murray, entrenadora i mare d’Andy Murray, en les conferències paral·leles la competició.

Anabel Medina, que va confirmar la presència en el torneig de les tennistes espanyoles Paula Badosa, Silvia Soler i Tita Torró, va explicar que el quadre individual, format per 32 jugadores, es tancarà la primera setmana de novembre quan acaba el termini d’inscripció. La directora va expressar el seu desig de disposar d’un quadre de nivell ja que és l’últim torneig valencià que puntua per a l’edició 2018 de l’Open d’Austràlia.

En la presentació, es va destacar la voluntat de créixer any rere any en l’Open Ciutat de València per a potenciar la inclusió professional de les joves tennistes.

Al marge de les competició d’individuals i dobles, el torneig celebrarà paral·lelament jornades formatives amb un cicle de conferències, onze taules redones amb fins a 45 ponents i exhibicions de Sound tennis.