El Corpus Christi i la Batalla de Flors, declarades Festa d’Interés Turístic

La Generalitat Valenciana ha aprovat concedir la declaració de Festa d'Interés Turístic Autonòmic a la Batalla de Flors i a la Festa del Corpus Christi de la Ciutat de València.

Corpus

La Generalitat Valenciana ha aprovat concedir la declaració de Festa d’Interès Turístic Autonòmic a la Batalla de les Flors de València, les Festes patronals i de Moros i Cristians de Sant Vicent del Raspeig, el Corpus Christi de València i la Fira de Sant Antoni de Muro d’Alcoi.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat les resolucions corresponents perquè aquestes celebracions compten, a partir d’aquest moment, amb el títol honorífic de Festa d’Interès Turístic Autonòmic, per la qual cosa passaran a formar part del Registre Especial de Festes, Itineraris, Publicacions i Obres Audiovisuals d’Interès Turístic de la Comunitat Valenciana.

A través d’un comunicat, el secretari ha valorat aquests últims reconeixements i ha agraït el treball que duen a terme els municipis i entitats que contribueixen a aquestes celebracions. “Les nostres festes i tradicions són els grans esdeveniments de la Comunitat Valenciana que hem de posar en valor perquè ens ajuden a posicionar-nos com un mercat atractiu, amb opcions molt diverses per a atraure visitants”.

En aquest sentit, ha apuntat que “Turisme Comunitat Valenciana treballa perquè les festes es convertisquen en una proposta de valor, que sume rellevància i atractiu a la destinació Comunitat Valenciana”.

A més ha assegurat que “vindre a conèixer les diferents formes de celebració i preservació de les tradicions és, sens dubte, una experiència única que es poden oferir als diferents mercats nacionals i internacionals, una oportunitat per a experimentar la forma de vida i hospitalitat valencianes”.

El museo que refleja la identidad propia del Corpus Christi de Valencia

C’s pide declarar BIC la festividad de la Patrona de Valencia